آشپزی گیاهی

چند مدل ساندویچ برای گیاهخواران

ساندویچی راحت بدون گوشت مقوی گیاهی ومقوی مناسب گیاهخواران

ساندویچ قارچ

برای ۳ نفر
مواد لازم
دو عدد پیاز خلالی شده
۳ عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی خرد شده
۵۰۰ گرم قارچ خرد شده
مقداری ریحان بنفش
۳ نان باگت
نمک و فلفل


طرز تهیه

پیاز ها را در کمی روغن تفت بدهید. قارچ و فلفل دلمه ای هارا اضافه کنید
وقتی قارچ ها پخته شدن نمک،فلفل و ریحان بنفش خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
نان باگت ها را از وسط نصف کنید و مواد را داخلشان بریزید


برگر گیاهی لوبیا

برای ۲ نفر
مواد لازم

یک و نیم پیمانه لوبیا قرمز پخته
یا چیتی یا چشم بلبلی
پیاز کوچک ۱عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
پیازچه ۲عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
قارچ بزرگ ۴عدد
گردو ۱ پیمانه
سس کچاب یا چیلی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد ۲-۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

پیاز و پیازچه را ریز خرد می کنیم. قارچ را نیز ریز خرد می کنیم. گردو را با دست خرد می کنیم که پودر نشود
قارچ را با شعله زیاد تفت میدهیم و وقتی آب آن تمام شد گردو را اضافه می کنیم و با هم تفت میدهیم تا قارچ ها طلایی شوند
این مواد را کنار میگذاریم تا خنک شوند. لوبیا ، پیاز ، پیازچه ، سیر ، جعفری را در کاسه ی بزرگی می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا مواد با هم مخلوط بشوند

میتوانید از چنگال هم استفاده کنید چون نباید له بشوند . مخلوط قارچ و گردو را اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم. نمک و فلفل به میزان لازم را اضافه می کنیم. سس کچاب را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را کاملا مخلوط می کنیم

آرد را داخل بشقاب پهنی می ریزیم . بعد به اندازه ی یک مشت از مواد بر می داریم و گرد می کنیم و با دست کمی فشار میدهیم تا شکل همبرگر به خود بگیرد ولی نازک نشود. ( تقریبا ۲ برابر همبرگر معمولی ) دو طرفش را در آرد می زنیم و خیلی آرام آرد اضافی را می تکانیم و با حرارت متوسط ( ۱۰ دقیقه ) در روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود


پیاز فلفلی تند

پیاز فلفلی تند تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف دربسته بریزید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بماند تا پیاز کاملا مزه دار شود .بسیار خوشمزه و آماده سازی آسان و سریع .

برای ۱ نفر
مواد لازم

پیاز متوسط یک عدد مکعبی کوچک خرد شده
فلفل تند تازه یک عدد
پودر فلفل قرمز تند ۱ چهارم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز شیرین پاپریکا ۳ چهارم قاشق چای خوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
نمک کمی


طرز تهیه

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف دربسته بریزید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بماند تا پیاز کاملا مزه دار شود


برگر گیاهی

برای ۴ نفر

مواد لازم

نان مخصوص همبرگر ۴ عدد
سس مایونز وگان (بدون تخم مرغ) ۴ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
خیار شور-کاهو – پیاز به میزان لازم
مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
کنجد تفت داده ۴ قاشق چای خوری


طرز تهیه

ابتدا یک تابه نچسب را بدون روغن روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی گرم شود سپس برگر ها را داخل تابه میچینیم و در ظرف را میگذاریم تا آرام آرام هر دو طرف آن سرخ شود

داخل نان همبرگر را سس مایونز میمالیم و روی آن گردو و کنجد ، برگرهای سرخ شده،کاهو-گوجه فرنگی-خیارشور و پیاز ، سس کچاپ یا هر سس دیگری به دلخواه را میریزیم
میتوانید از ۲ اسلایس پنیر سویا نیز برای درست کردن چیز برگر استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید