فوت و فن آشپزی

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد

• اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال سر آن را ببرید؛ مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

• خش های ظرف های شیشه ای را می توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو کنید.

• اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (به خصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود. همچنین اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر ترد می شود.

• اگر می خواهید طعم گوجه فرنگی در حین پخت حفظ شود، یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

• گذاشتن مقداری جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد آن از بین برود.

• اگر می خواهید زمان نگهداری موز بیشتر شود، باید آن را در ورق آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

• اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را ۱۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس بشکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن