Uncategorizedدسردیزاین و طراحی خوراکی ها

پودینگ توت فرنگی با شیر، یک دسر ایتالیایی لذیذ با دیزاین

پودینگ توت فرنگی با شیر یکی از دسر‌های کم شیرین بسیار خوشمزه با بیسکوبیت

پودینگ توت فرنگی با شیر، یک دسر ایتالیایی لذیذ

مواد لازم

شیر ۱ لیتر
توت فرنگی متوسط ۲۰ عدد
ورق ژلاتین ۵ عدد
شکر ۱ قاشق سوپخوری
سس توت فرنگی ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری

 


برای تهیه این دسر خوشمزه برای ۸ تا ۱۰ نفر 

نکته:

برای تهیه این دسر می‌توانید از شیر پرچرب یا کم چرب استفاده کنید، اما استفاده از شیرپرچرب حالت کرمی‌تری به این دسر می‌دهد و آن را خوشمزه‌تر می‌کند؛ بنابراین در صورت امکان از شیر پرچرب استفاده کنید.
به جای سس توت فرنگی از یک الی دو قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی نیز می‌توانید استفاده نمایید.

طرز تهیه

این دسر لایه لایه است، از اینرو برای تهیه آن از پایین‌ترین لایه شروع می‌کنیم.

شیر را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهد و ورقه‌های ژلاتین را داخل آن بریزید.
اکنون شکر را اضافه کنید و بهم بزنید.
آنقدر بهم بزنید که ژلاتین کاملا حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و مجددا اندکی بهم بزنید.

اکنون در لیوان‌های مناسبی مقداری از مایع را بریزید، توجه کنید که نباید لیوان‌ها پر شوند و مقداری از آن‌ها باید خالی بمانند. سعی کنید ارتفاع این مایع در تمام لیوان‌ها یکسان باشد. در زمانی که مایع را در لیوان می‌ریزید، هرزگاهی مابقی آن که در قابلمه مانده را بهم بزنید تا ژلاتین حالت خود را حفظ کند.

صبر کنید تا زمانی که شیر سرد شود و لیوان‌های حاوی شیر، ژلاتین و شکر بخار نداشته باشند. سپس آن‌ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد.
توت فرنگی‌ها را به همراه مربا یا سس توت فرنگی داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نیاز نیست مایع یک دست شود و بهتر است کمی توت فرنگی‌ها مشخص باشند.
اکنون لیوان‌ها را از یخچال خارج کنید و مقداری از سسی که در مرحله قبل آماده کردید را روی لیوان‌ها بریزید. برای مدت کوتاهی مجددا پودینگ را در یخچال قرار دهید تا لایه توت فرنگی نیز خنک شود.

پودینگ توت فرنگی با شیر آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.


چند نکته:

حتما شما نیز شنیده‌اید که برای استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد یا گرم حل می‌کنند. این شیوه استفاده از ورق ژلاتین برای خوراکی‌هایی است که به یک ژله شفاف نیاز دارند که میوه‌ها در آن مشخص باشد؛ بنابراین برای پودینگ که فقط به یک لایه کرمی و ژلاتینی احتیاج داریم نیاز به این کار نیست و می‌توانید آن را به طور مستقیم به شیر اضافه کنید.
برای میهمانی‌ها می‌توانید پودینگ را در یک ظرف بزرگ نیز تهیه کنید و آن را سر سفره بیاورید تا میهمانان بسته به سلیقه خودشان مقداری از آن را داخل ظرف بکشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن