پیاز سوخاری
موادلازم
پیاز زرد بزرگ ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱/۲ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی به مقدار کافی
برای تهیه سس سوخاری آسان:
سس مایونز ۱/۳ پیمانه
سس کچاپ ۳ قاشق غذاخوری
سس تند به مقدار دلخواه
طرز تهیه
پیاز را پوست بکنید و به صورت حلقههایی به ضخامت ۱ سانت برش بزنید. حلقههای پیاز را از هم جدا کنید.
در یککاسه متوسط شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس ماست را با این مایع مخلوط کنید. در کاسه دیگری آرد سفید، نمک، فلفل و پودر سیر را بریزید و با هم مخلوط نمایید.
حال یکی یکی حلقههای پیاز را در مخلوط ماست فرو ببرید. بعد با استفاده از چنگال آن را خارج کنید و در مخلوط آرد بغلتانید. این دو مرحله را مجدداً تکرار کنید. یعنی دوباره در ماست فرو ببرید و بعد در آرد بغلتانید.پیازهای آماده شده را در یک دیس بچینید.
وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، ۳–۴ عدد از پیازها (یا هر تعداد که در قابلمه جا میشود) را در روغن قرار دهید و بگذارید ۳–۴ دقیقه سرخ شوند تا ترد و طلایی رنگ شوند. پیاز سوخاری ترد آماده شده را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود و بعد آن را همراه با سس سوخاری آسان سرو کنید.
قارچ سوخاری
مواد لازم
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳/۴ ق چایخوری
نمک ۱/۴ ق چایخوری
آب ۱ پیمانه
پودر سوخاری (پودر پانکو) ۲ پیمانه
،طرز تهیه
قارچها رو یکییکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای اینکار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچها آب جذب میکنند و موقع سرخکردن آب میاندازند. بهتر است این مورد را در همه روشهایی که در پایین آمده رعایت کنید.
ابتدا قارچها را به روش گفتهشده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.
داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگپودر و نمک ریخته و آب را کمکم به آنها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.
قارچها را یکییکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.
هرکدام از قارچهایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همینکار را برای همه قارچها تکرار کنید.
قارچها را یکییکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمهسرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازهای باشد که خمیر دور قارچها و خود قارچها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث میشود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)
وقتی همه قارچها به حالت نیمهسرخشده آماده شدند، این بار چندتا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچها گرم باشند
هویج کاراملی
موادلازم
هویج ۱ کیلو
عسل ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای تهیه هویج کاراملی از هویج های متوسط استفاده کنید
هویج ها باید تازه باشد ، آنها را پوست بگیرید
هویج های درشت که مغز آنها سفت هستند مناسب تهیه هویج کاراملی نیست
هویج ها را از عرض باید برش دهید ، هر هویج متوسط را به سه قسمت تقسیم کنید
برشهای عرضی حدود ۲ تا ۳ سانتی متر ضخامت داشته باشد
داخل سینی فر فویل بکشید
هویج های برش خورده را داخل سینی بریزید
روغن زیتون ، پودر کاری و نمک را روی هویج ها بریزید
هویج ها را به خوبی با ادویه و روغن مخلوط کنید
تمام سطح هویج ها باید با ادویه و روغن آغشته شود و یک لایه روغن روی هویج ها بنشیند
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود
سپس هویج ها را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا کاملا کاراملی شود
هر ۷ یا ۸ دقیقه سینی را خارج کنید و هویج ها را برگردانید تا تمام سطح آنها بپزد و کاراملی شود
وقتی پخت کامل شد هویج ها را داخل ظرفی بریزید
عسل را به هویج های کاراملی شده اضافه کنید و تمام آنها را به عسل آغشته نمایید
هویج های کاراملی آماده سرو است می توانید آنها را به تنهایی یا در کنار انواع غذاهای گوشتی و کباب ها سرو نمایید