مواد لازم
۴ کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچهای درشت خورد شده باشد.
۱ پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقههای نازک در آمده باشد.
۱ قاشق سوپخوری پوست رنده شدۀ لیمو
¼ لیوان آب لیمو
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری برگهای تازه و کوچک نعنا
طرز تهیه کدوی کبابی
دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگهای لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.
این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید.