مواد لازم کوفته ترکی
→ شیر :•: ¼ پیمانه ←
نان سبوس دار :•: ۳ برش
گوشت چرخ کرده :•: ۶۷۵ گرم
پیازچه ساتوری شده :•: ۳ عدد
سیر ریز خرد شده :•: ۲ حبه کوچک
جعفری تازه ساتوری شده :•: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ :•: ۱ عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ترکی
نان ها را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم تا خرد شوند. در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه آن را کنار می گذاریم. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.
پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند. اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم ، سینی فر که کوفته ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و پس از آن، سینی کوفته ها را از فریزر خارج کرده، کوفته ها را داخل کیسه فریزر می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. بیش از سه ماه می توان این گوشت ها را در فریزر نگه داری کرد.