خوراک سیب زمینی گیاهی
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز متوسط خردشده
۲ ساقه کرفس متوسط خردشده
۲ حبه سیر رنده شده
۹۰۰ گرم سیب زمینی خردشده
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ پیمانه آب سبزیجات
طرز تهیه:
۱. روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند (حدود ۶ تا ۸ دقیقه). سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. سیب زمینی، گشنیز، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و ۱ دقیقه بپزید.
۲. آب سبزیجات را اضافه کنید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و بپزید تا سیب زمینیها نرم شوند (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). حدود دو پیمانه از سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. پوره به دست آمده را به سوپ برگردانید و داغ میل کنید.
قارچ و کیل استراگانف
مواد لازم برای چهار نفر:
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خردشده
دو حبه سیر له شده
۴ عدد قارچ بزرگ ورقه شده
یک قاشق چایخوری پاپریکا
یک قاشق غذاخوری آرد
یک و نیم پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ عدد کلم کیل خردشده
۲-۳ پیمانه ماکارونی پیچی
یک پیمانه ماست یونانی
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که کمی نرم شوند. سیر و قارچها را اضافه کنید. پاپریکا و نمک و فلفل اضافه کنید. ۳ دقیقه دیگر تفت دهید یا تا وقتی قارچها نرم و تیرهتر شوند.
۲. آرد را روی مخلوط قارچ بپاشید و ترکیب کنید.
۳. آب سبزیجات و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید تا رب گوجه حل شود. کلم کیل را اضاف کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.
۴. در این حین، ماکارونیها را در آب جوش بپزید تا وقتی نرم شوند. آبکش کنید و به قارچها اضافه کنید.
۵. ماست یونانی را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. سپس میل کنید.