کیک و شیرینی

دستور پخت کیک اسفنجی بدون فر

دو روش پخت کیک فنجونی وقالبی مناسب برای عصرانه

كيك قابلمه اي بدون فر

آرد دو پيمانه و نيم

تخم مرغ٤عدد

ماست شيرين يك پيمانه

روغن مايع كمي كمتر از يك پيمانه

بيكينگ پودر يك قاشق سوپ خوري

وانيل يك هشتم قاشق چايي خوري

كاكائو يك قاشق سوپ خوري


طرز تهیه

قبل از هر كاري يك قابلمه ي رويي روي گاز بگذاريد تلفون نميشود قابلمتون خراب ميشه

ربع ساعت روي گاز باشد با شعله زياد و يك جسم فلزي وسط قابلمه گذاشته تا كف قابلمه و قالب كيك از هم جدا باشند

اگر قالب مستقيم روي قابلمه باشد كيك ميسوزه

قابلمه كمي از قالب بزرگتر باشد كه گرما به همه ي سطع قالب برسد وقتي قابلمه رو روي گاز گذاشتيم سر آن را بگذاريد تا گرم شود و شبيه فر عمل كند به شعله پخش كن و آب هم نيازي نيست

تخم مرغ ها و شكر و وانيل را حدود ٣دقيقه هم بزنيد سپس روغن مايع را اضاف كنيد در حد مخلوط كردن بزنيد سپس ماست اونم در حد مخلوط شدن

سپس ارد و بيكينگ پودر كه با هم مخلوط شدن و الك شدن در سه مرحله اضافه ميكنيم اگر ديدين خوب مخلوط نشده يكي دو دور با هم زن بزنيد كمي از مواد بردارين و با به قاشق پودر كاكائو مخلوط كنيد

زياد هم نزنيد پف كيك ميخوابد

قالبو با آرد و روغن چرب كنيد كاغذ روغني بندازيد مواد كيك و توي قالب بريزيد مواد كاكائو زده را خطي روي كيك بريزيد و با خلال دندون خطوطي روش بكشيد

و بزاريد توي قابلمه سرعت داشته باشيد كه قابلمه سرد نشه

اگه قابلمتون سرش سوراخ بود كه هيچي ولي اگه نبود حتما از دم كني استفاده كنيد

شعله رو كم ميكنيم متوسط باشه خيلي كم نباشه

٢٠دقيقه اول در قابلمه به هيچ وجه برداشته نشه چون پف كيك ميخوابه

بعد از٢٠دقيفه با خلال دندون تست كنيد اگه دورش طلايي شده


طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر

مواد لازم :

آرد چهار قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق چایخوری
وانیل کمی
تخم مرغ ١عدد
شیر پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع سه قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم.

آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید