دسر بانوفی پای انگلیسی خانگی
مواد لازم
کره: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
بیسکوییت پتی بور: ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای کارامل
کره: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
شکر قهوهای: ۲/۳ لیوان دستهدار فرانسوی
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر عسل: ۴۰۰ گرم
مواد لازم برای روی دسر بانوفی پای انگلیسی
موز: ۳ عدد
لیمو تازه: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته: ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
پودر شکلات یا شکلات رنده شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه دسر بانوفی پای انگلیسی شیر عسلی و موز
در اولین گام، باید کارامل روی آن را درست کنید. برای این کار، اول کره را به روش بن ماری ذوب کنید. آن را در یک ظرف مناسب بریزید و نمک و شکر را اضافه کنید و به هم بزنید تا به خوبی حل شوند. شیر عسلی را اضافه کنید. وقتی مواد، رنگ طلایی به خود گرفت، اجازه دهید خنک شود و از دما بیفتد.
بیسکوییتهای پتیبور را در یک پاکت پلاستیکی زیپدار بریزید و بکوبید تا کاملا نرم شوند. میتوانید از آسیاب کن هم استفاده کنید. کره را به بیسکوییت اضافه کنید و بعد از اینکه کاملا مخلوط شدند، آن را کف قالب بریزید و با پشت قاشق یا لیوان فشار دهید تا کاملا به کف و دیوارهها بچسبد. کارامل را روی بیسکوییت و کره بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
موزها را حلقهای برش دهید. روی آنها را آبلیمو بپاشید تا سیاه نشوند. آنها روی کارامل بریزید و روی موزها را خامه فرم گرفته و شکلات بریزید و تزیین کنید. دسر بانوفی انگلیسی شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کنید.
دسر بانوفی پای انگلیسی لیوانی
با استفاده از مواد لازم که در بالا آورده شد، میتوانید دسرتان را در لیوان سرو کنید. اما در این حالت، دسر در لیوان سرو میشود و از آن بیرون نمیآید. پس نیاز هم نیست خیلی پایه آن سفت شود. بیسکوییت خرد شده را کف لیوان بریزید. لازم نیست آن را کاملا پودر کنید یا حتی کره را هم حذف کنید. کارامل را روی بیسکوییتها بریزید و روی آن را خامه و شکلات بپاشید.
نکته
میتوانید به جای موز از دیگر میوهها مثل توتفرنگی، سیب یا گلابی هم برای روی دسر بانوفی پای انگلیسی استفاده کنید.
بهتر است شیرینی پای بانوفی انگلیسی را همان روز سرو کنید و نهایتا یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنید.
بانوفی پای را باید به صورت سرد سرو کرد و به محض گرم شدن هوا، به یخچال برگرداند.
اگر میخواهید دسر پانوفی پای انگلیسی نسکافهای میخواهید، روی آن را به جای شکلات پودر نسکافه بریزید.