کوبیده مرغ
مواد لازم (برای ۴ نفر)
مرغ نیم کیلو (بدون استخوان و پوست)
نمک به میزان لازم
پیاز ۱عدد رنده شده و ۲عدد حلقه شده
سیر ۱تا۲حبه
سماق ۱قاشق سوپخوری (قرمز)
کره ۳قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم (آبکرده و غلیظ)
گوجه فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ را ۲بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده ، ، ادویهها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید بعد بگذارید توی یخچال چند ساعتی
اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایهی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یکدست پخش کنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، کره را آب کرده روی کباب بزیزید.
گوجه فرنگی ها به سیخ کشیده یا روی گاز یا توی فر کبابی کنید روی کباب سماق زده غذا ما آماده ست
کیک مرغ
مواد لازم
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
سیر۳ حبه
سس مایونز ۱ لیوان
ماست خامه ای ۱/۲ لیوان
هویج یخت شده ۱ عدد
پودر آویشن ۱ ق غ
زرد چوبه به میزان لازم
خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز، سیر و نمک، فلفل، زردچوبه، یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید.
سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک و (پودر آویشن اگر دوست دارید) را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.
کناره های نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، و با سس روی نون تست کاملا پوشانده
یک ردیف روی نان تست با سس که درست کردیم بعد مرع ردیف بعدی با هویچ و ردیف بعد با خیارشور
در نهایت نان های تا آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.
روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.
نکته
برای تزیین من از هویچ اب پز و گل کلم آب پز و سیب زمینی آب پز سرخ شده استفاده کردم
از ماست شیرین می تونید استفاده کرد
اگر دوست دارید از جعفری و پیازچه خورده شده و گردو خورده لابه به لایه نان تست هم استفاده کنید