دسر

روش تهیه‌ کرپ انبه؛ دسر فرانسوی

این کرپ از دسرهای فرانسوی مناسب عصرانه و بچه های بد غذا و کم وزن

مـواد لازم 

شیر: یک فنجان ۳۰ کیلوکالری

تخم‌مرغ: ۲ عدد ۲۰۰ کیلوکالری

شکر قهوه‌ای: یک قاشق غذاخوری ۳۰ کیلوکالری

آرد: ۳ قاشق غذاخوری ۸۰ کیلوکالری

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری ۰ کیلوکالری

انبه: یک عدد ۶۰ کیلوکالری

خامه: ۲ قاشق غذاخوری ۱۸۰ کیلوکالری

بستنی وانیلی: یک لیوان ۲۵۰ کیلوکالری


طـرز تـهـیـه

* ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید. شیر و آرد (در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر) را اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.

* تابه‌ای تفلون را با ۲ تا ۳ قطره روغن چرب کنید و روی حرارت بگذارید.

* این مایه را به ۳ قسمت تقسیم و کف تابه را با این مایه به اصطلاح فرش کنید.

* دو طرف کرپ‌ها را سرخ و تک‌تک در بشقاب قرار دهید.

* در مرحله بعد، در تابه‌ای دیگر، به انبه پوست گرفته و خردشده شکر قهوه‌ای اضافه کنید.

* سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود.

* حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله ۳ تا ۴ دقیقه طول نخواهد کشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود.

* از این سس روی کرپ‌ها بریزید و آن‌ها را لوله کنید. روی آن‌ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.


مقدار کالری

مواد غذایی کرپ در مجموع ۷۸۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تهیه شدن ۳ کرپ از آن‌ها، مقدار کالری‌ای که به هر نفر خواهد رسید، ۲۶۰ کیلوکالری خواهد بود. از آنجا که این دسر کالری نسبتاً زیادی دارد، بهتر است در وعده عصرانه میل شود.


۸ راز کرپ انبه

کرپ از دسرهای فرانسوی است که انواع بسیاری دارد. برای تهیه این دسر، به خصوص از نوع انبه آن، نکته‌های ویژه‌ای را باید رعایت کرد. مثلاً بهتر است در تهیه این دسر از شکر قهوه‌ای استفاده و هنگام سرو آن، بستنی وانیلی میل شود. نکته‌های دیگری که هنگام تهیه این کرپ باید رعایت کرد عبارت‌اند از:

۱. وقتی تخم‌مرغ‌ها را با آرد و شیر مخلوط می‌کنید، باید خوب هم بزنید زیرا این کار باعث می‌شود خمیر وا نرود و پاره نشود و حالت ارتجاعی خود را حفظ کند.

۲. آردها از نظر تصفیه‌شان (۳ صفر بودن) با هم متفاوت هستند به این ترتیب اگر مایه کرپ بیش از اندازه شل بود، می‌توانید یک قاشق مرباخوری دیگر آرد به این مایه اضافه کنید.

۳. آردی که برای تهیه این دسر استفاده می‌کنید، می‌تواند هر آردی باشد؛ مثلاً می‌توانید آرد گندم سبوس‌دار یا حتی آرد برنج یا آرد ذرت به کار ببرید. البته در این صورت اندازه‌هایشان متفاوت است مثلاً آرد برنج را ۵ قاشق غذاخوری و آرد ذرت را به اندازه ۶ قاشق غذاخوری در مایه کرپ بریزید.

۴. با اینکه شکر قهوه‌ای در کرپ کلاسیک ریخته می‌شود اما می‌توانید در صورت دسترسی نداشتن به شکر قهوه‌ای از شکر معمولی نیز استفاده کنید یا حتی در آن به جای شکر، عسل یا شیره توت بریزید.

۵. وقتی شکر در حال جوشیدن است، آن را به سرعت هم بزنید و توجه کنید وقتی خامه را اضافه کردید، این مرحله بیش از حد طولانی نشود زیرا در این صورت شکر می‌سوزد و طعم تلخی پیدا خواهد کرد.

۶. از آنجا که شکر در حال جوش بسیار داغ است، مراقب باشید زیرا در صورت تماس پوست دست با آن، به سرعت می‌سوزد و دردناک خواهد شد.

۷. از هر انبه‌ای برای تهیه این دسر استفاده نکنید. انبه باید سفت و نیمه رسیده باشد.

۸. با اینکه بستنی وانیلی بهترین طعم را با این کرپ ایجاد می‌کند، می‌توانید از بستنی شکلاتی یا بستنی با طعم انبه نیز برای سرو این دسر استفاده کنید.

اگر لاغر هستید

این دسر برای بچه‌های بد غذا و کم وزن بهترین عصرانه است زیرا هم مغذی و هم پرکالری است. البته افزودن کرم شکلاتی و بستنی بیشتر می‌تواند کالری آن و میزان انرژی دریافتی را بالاتر ببرد.

اگر سلیاک دارید

اگر به گلوتن (پروتئین) آرد گندم حساسیت دارید، می‌توانید از آرد برنج که فاقد گلوتن است، برای تهیه این دسر استفاده کنید به این ترتیب دیگر دچار علائم بیماری نمی‌شوید و به راحتی می‌توانید این دسر را به عنوان یک میان‌وعده میل کنید.

اگر دیابت دارید

این دسر برای شما چندان مناسب نیست زیرا هم انبه دارد که جزو میوه‌های با اندیس گلایسمی بالا است و هم شکر و بستنی. با اینکه این دسر با شکر قهوه‌ای تهیه می‌شود و می‌توان آرد سبوس‌دار در مایه این دسر ریخت، مقدار محدود آن نیز می‌تواند نیاز به انسولین را در شما افزایش دهد بنابراین میزان مصرفتان را به حداقل برسانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید