آشپزی گیاهی

روش تهیه سه غذا با سیب زمینی مخصوص گیاهخواران

غذا بدون گوشت و مرغ سه غذای گیاهی خوشمزه که با سیب زمینی ست

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو:

سیب زمینی تازه و کوچک: ۹۰۰ گرم

ریحان تازه: ۷۵ گرم

دانه کاج: ۲ قاشق غذاخوری

سیر، له شده: ۳ حبه

روغن زیتون: ۱۰۰ میلی لیتر

پنیر پارمزان و پنیر پکورینو، تازه رنده شده: ۷۵ گرم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

برگ ریحان جهت تزیین: مقداری


طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو:

* سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف، آن را گرم نگه دارید.

* در همین فاصله، ریحان، دانه کاج، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیفزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.

* مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید.

* سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید


سیب زمینی ریز کاراملی:

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی ریز کاراملی:

سیب زمینی تازه، با پوست و خوب شسته شده: ۶۷۵ گرم

شکر قهوه ای: ۴ قاشق غذاخوری

کره: ۶۰ گرم

آب پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین: مقداری

طرز تهیه سیب زمینی ریز کاراملی:

* سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آبکش نمایید.

* شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی، روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید.

* آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره، مواد را مرتب هم بزنید.

* سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیفزایید و به پخت ادامه دهید. آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.

* جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

* سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.


سیب زمینی و سالاد تربچه
سیب زمینی ها با خردل و سبزی ها معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.

مواد لازم 

سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی، شسته شده، دو نیم شده: ۵۰۰ گرم

خیار، نازک حلقه شده: ۱ عدد

نمک: ۲ قاشق چای خوری

تربچه، نازک حلقه شده: ۱ دسته

خردل: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

مخلوط سبزی های معطر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه سیب زمینی و سالاد تربچه:

* سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید.

* در همین فاصله، خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید.

* خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید.

* در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو، آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید