مواد لازم ترشی زردالو وهلو
هلو ٣٠٠ گرم
زردآلو ٣٠٠ گرم
نعناع نصف پیمانه
گل کلم ۴٠٠ گرم
سیر ٣ حبه
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو :
هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده می نماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق می افزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد می ریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. روی مواد را از سرکه پر می کنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک می گذاریم.