مواد لازم:
نشاسته گل ۱۵۰ گرم
آب ۵۰۰ میلیلیتر
شیره انگور ۱ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۶۰ میلیلیتر
مغز گردو خرد شده مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
نشاسته را در ظرفی ریخته و آب را به تدریج به آن اضافه کنید و با پشت قاشق نشاسته را باز کنید تا گلوله نشود، سپس آن را از صافی رد کنید.
داخل سینی به اندازه ۲۰*۳۰ سانتیمتری را به وسیله قلموی آشپزخانه، کمی با روغن مایع چرب کنید.
مخلوط نشاسته را در قابلمه مناسب بریزید سپس شیره انگور را به آن بیافزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
هل و گلاب را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا غلظت مخلوط مانند ماست چکیده شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را روی سینی فر بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
مغز گردو را روی باستخ بپاشید سپس روی آن را کمی فشار دهید تا به باستخ بچسبد و بگذارید ۲ ساعت در یخچال بماند تا سرد شود. پس از این مدت، باستخ را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز و چرب شده به قطعات یک اندازه برش بزنید. باستخ را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.