مواد لازم
پرتقال (حلقه ای خردشده) ۸ عدد
مربای پرتقال ۲/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر (نرم و دانه ریز) ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
پوست پرتقال (رنده شده) ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲/۱ و ۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
خامه (شیرین شده) ۳۰۰ گرم
طرز تهیه
۱. کف و دیواره قالبی به قطر ۲۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید، حلقه های پرتقال را در کف و دیواره قالب بچینید و مربای پرتقال بدون شهد را داخل آن بریزید؛
۲. در ظرفی، زرده های تخم مرغ را با شکر و پوست پرتقال رنده شده با همزن برقی، هم بزنید تا سفید و یکدست شود.
۳. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را به آب پرتقال اضافه کنید، آن را روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب پرتقال حل شود (روش بنماری).
۴. مخلوط آب پرتقال و ژلاتین را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود؛
۵. در ظرفی دیگر، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید تا حجم آن دو برابر و سفت شود و جای پره های همزن روی آن باقی بماند، سپس سفیده تخم مرغ فرم گرفته را با لیسک به آرامی به خامه اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید؛
۶. مخلوط زرده و آب پرتقال را به مخلوط خامه و سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود؛
۷. مواد دسر را سریعاً داخل قالب روی مربا بریزید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس آن را از یخچال خارج کنید و در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.