آشپزی رژیمیآشپزی گیاهی

طرزتهیه سیب زمینی تنوری با سبزیجات و سس مخصوص

وعده غذایی ساده وراحت وجدید مناسب برای پیک نیک

مواد لازم سیب زمینی تنوری
سیب زمینی ۶۰۰ گرم سیر تازه ۳ حبه
سس مایونز ۱/۴ پیمانه آویشن تازه ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
سس خردل ۱/۴ پیمانه جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
نمک ۱ قاشق غذاخوری پر گشنیز تازه ۱/۲ قاشق غذاخوری خرد شده
فلفل سیاه تازه ساییده ۱/۴ قاشق چایخوری کره ۱ قاشق غذاخوری

اگر به آویشن تازه دسترسی ندارید می توانید از رزماری نیز استفاده کنید. یا می توانید از مخلوط جعفری و ترخون و مرزه بهره گیرید.


طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سبزیجات و سس مخصوص :

برای تهیه سیب زمینی تنوری از سیب زمینی های کوچک و ریز استفاده می کنم . برای برش این سیب زمینی های کوچک فقط آنها را از وسط نصف می کنم و در نهایت سیب زمینی های تنوری ام ظاهر زیباتری پیدا می کنند

سیب زمینی ها باید بپزند ، از روش آب پز استفاده کنید.بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا تمیز شدند آنها را در ظرف کوچکی ریخته و داخل ظرف آب گرم بریزید.

یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند.

دقت کنید لازم نیست آب زیادی در ظرف بریزید و آب باید در حد ۲ تا ۳ سانتی متر روی سیب زمینی باشد .

بعد از پختن سیب زمین ها آنها را در آب سرد بریزید تا خنک شوند.

سپس آنها را نصف کنید.

می توانید در حین پختن سیب زمینی ها سس را آماده کنید

سس مایونز ، سس خردل ، نمک ،قلقل سیاه که همان لحظه ساییده شده و سیر ریز خرد شده را در ظرفی بریزید.

آویشن ( یا سبزی جایگزین ) را به خوبی ریز خرد کنید و اضافه نمایید.

مواد سس را به خوبی با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

سس باید کاملا همگن باشد و هیچ بریدگی یا گلوله ای در آن نباشد.

سیب زمینی های پخته و نصف شده را داخل سس بریزید .

تمام قسمتهای سیب زمینی ها را به سس آغشته کنید . سس باید سیب زمینی ها را به خوبی کاور کرده و یک لایه روی سطح سیب زمینی ایجاد کند.

سپس سیب زمینی ها را ۵ دقیقه در همین حالت استراحت دهید.

بعد از استراحت می تواند سیب زمینی ها را گریل کنید. برای گریل کردن می توانید از باربیکیو استفاده کنید . اما در یک تابه گریل هم به راحتی می توان سیب زمینی ها را گریل کرد.

اگر تابه گریل ندارید هم می توانید از تابه چدن معمولی استفاده کنید فقط زمان طولانی تر شده و ظاهر سیب زمینی هم کمی متفاوت می شود.

سیب زمینی ها را با فاصله کم در تابه یا روی سینی گریل بچینید و هر طرف آنها را ۳ دقیقه گریل کنید.

اگر دوست داریدپوست سیب زمینی گریل شده واقعا خوش طعم است . اگر سیب زمینی را خوب بشویید می توانید به راحتی سیب زمینی تنوری را با پوست میل کنید اما اگر مایل به خوردن سیب زمینی تنوری با پوست نیستید سیب زمینی ها را قبل از آغشته کردن به سس پوست بگیرید.

بعد از گریل شدن سیب زمینی ها آنها را در ظرفی بریزید . ۱ قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. جعفری و گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و سیب زمینی های گریل شده را با کره و سبزی مخلوط کنید .

سیب زمینی تنوری با سبزیجات و سس ویژه آماده سرو است .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید