مواد لازم برای تهیه رشته پلو با مرغ
برنج ۳ پیمانه
رشته ۲ پیمانه
سینه مرغ نصف یک سینه
پیاز ۲ عدد متوسط برای پیاز داغ
پیاز ۱عدد برای تفت دادن مرغ
ادویه کاری و نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری خوری
کشمش بمیزان لازم
روغن حیوانی بمیزان لازم
دستور پخت
سینه مرغ را نگینی درشت خرد کرده و با ادویه، نمک ، فلفل سیاه و زعفران و پیاز تفت دهید.
نصف لیوان آب اضافه کرده ، بگذارید با حرارت کم ۲ ساعت بپزد و آب مرغ کشیده شود.
بعد پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. این پیاز داغ باید خیلی نرم و خیلی کم طلایی شود.
برنج را داخل آب در حال جوشیدن قابلمه می ریزیم.
قبل از اینکه برنج را آبکش کنیم در حد چند ثانیه رشته ها رو خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.
چند ثانیه بعد برنج و رشته را آبکش کرده و سپس دم می کنیم.
مقداری کشمش را داخل ۲ قاشق روغن حیوانی و با حرارت کم تفت می دهیم تا کشمش ها پف نکند.
با کشمش و پیاز داغ و مرغ رو روی رشته پلو را تزیین کرده و سرو می کنیم.