نان خانگی با سیزیجات معطر
مواد لازم
جعفری ۵۰ گرم
ترخون ۵۰ گرم
شوید ۵۰ گرم
گشنیز ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
آب یک و نیم فنجان
آرد به میزان لازم
طرز تهیه :
-سبزی ها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود.
-خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.
-خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.
نکاتی در رابطه با تهیه نان با سبزی های معطر :
سعی کنید از سبزی تازه استفاده کنید. اگرچه می توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
می توانید به خمیر مایه ۱۰ دقیقه زمان بدهید.
توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل میشود.
از این نان برای نان همبرگر ساده و پیتزا هم می توان استفاده کرد.
نان ها جزو مواد گرم و تر می باشند