کوکی فندقی شکلانی
مواد لازم:
۱ ۱/۲ فنجان فندق بوداده
شکر ۱/۴ فنجان (۳۱ گرم)
۱/۲ پیمانه (۱۲۷ گرم) شکر قهوه ای
۱ و۱/۲ فنجان (۲۰۰ گرم) آرد
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ فنجان ( ۱۷۰ گرم) کره سرد و خرد شده
۱ عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
فندق ها رو به کمک غذا ساز پودر کنید آرد و شکر و نمک رو بهش اضافه کنید
تکه های کره رو به بقیه موادتون اضافه کرده و با غذاساز مخلوط کنید تا شبیه شن و ماسه بشن
در پایان زرده رو اضافه کنید تا مخلوط خمیر مانند بشه ، سپس خمیر رو مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید
فر رو با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید
از خمیر به اندازه یک گردو درشت بردارید و کمی اون رو پهن کنید وداخل سینی فر بچینید
۲۲ تا ۲۴ دقیقه برای پخت کوکی ها کا فی ست
برای تزئین میتونید از شکلات ذوب شده استفاده کنید.
شیرینی فندقی شکلانی
مواد لازم شیرینی فندقی شکلاتی
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
پودر فندق ۸۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
آرد گندم ۳۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
طرز تهیه
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود.
ارد برنج ، ارد گندم ، دارچین و فندق های پودر شده را باهم در کاسه ای مخلوط کنید سپس این مواد را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.
خمیر را درون سینی باز کنید تا به ضخامت ۵ میلیمتر ( نیم سانتیمتر ) برسد ، سینی را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کره بسته شده و خمیر سفت شود.
در این مدت که خمیر درون یخچال استراحت میکند ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را پس از طی زمان لازم از یخچال خارج کنید و با قالب های دلخواه قالب بزنید.
شیرینی های قالب زده شده را در سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان کمی طلایی شود ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند.
شکلات تخته ای را درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا اب شود سپس روی شیرینی ها مقداری بزیزید و رویش نیز کمی مغز فندق خرد شده بپاشید.