نوشیدنی ها

طرز تهیه۴ نوشیدنی گرم و دلپذیر برای پاییز

چند نوع نوشیدنی گرم مناسب روزهای سرد و دلپذیر

لیموناد کره ای داغ

اگر از دوستداران لیمو ترش هستید، این نوشیدنی را حتما امتحان کنید. این نوشیدنی برای تمامی سن ها مناسب است و مهمتر از همه اینکه خیلی سریع آماده می شود.

مواد لازم:

۳ فنجان آب

۴/۳ فنجان آب لیمو ترش تازه

۳/۲ فنجان شکر

۱٫۵ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش

۱ قاشق مرباخوری کره

به میزان دلخواه دارچین


طرز تهیه:

آب، آب لیمو ترش، شکر و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر به طور کامل حل شود. نوشیدنی حاصل را درون ۴ فنجان بریزید و به هر کدام از آن ها یک چهارم قاشق مربا خوری کره و در صورت دلخواه دارچین اضافه کرده و نوش جان کنید.


هات کاکائو

مواد لازم:

۲ فنجان شیر (بهتر است از شیر غیر لبنی برای مثال شیر فندق استفاده شود)

۲ قاشق مرباخوری پودر کاکائو

۲ قاشق مرباخوری شکر

۴/۱ قاشق چایخوری وانیل


طرز تهیه:

شیر را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید، سپس پودر کاکائو، شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا محلول یکنواختی بدست بیاید. محلول حاصل را درون فنجان بریزید و میل کنید.

 


چای هندی

چای هندی با دو طعم تند و شیرین یکی از بهترین نوشیدنی های گرم در هوای سرد پاییز و زمستان است.

مواد لازم:

۱ قاشق مرباخوری چای سیاه

۳ فنجان شیر (بهتر است از شیر غیر لبنی برای مثال شیر فندق یا شیر بادام استفاده شود)

۱ تا ۲ قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا سفید

یک قاشق چایخوری دارچین

به میزان دلخواه هل و فلفل سیاه


طرز تهیه:

فلفل، دارچین و هل را درون یک ظرف بریزید و با حرارت ملایم گرم کنید تا بوی آن به مشام برسد. سپس شیر و برگ های چای را به آن اضافه کرده و حرارت را افزایش دهید تا شیر به جوش آید. دوباره حرارت را پایین بیاورید و برای ۵ دقیقه هم بزنید. محلول بدست آمده را از روی حرارت بردارید و برای ۵ دقیقه بگذارید تا در همین حالت باقی بماند. در آخر شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس به صورت داغ درون فنجان سرو کنید.

نکته: افرادی که مزه تند این چای را دوست ندارند می توانند چای هندی را بدون فلفل درست کنند و از آن لذت ببرند.


چای لیمو – زنجبیل

چای لیمو – زنجبیل یکی از بهترین نوشیدنی ها برای تسکین گلو درد و گرفتگی سینه است. به علاوه باعث سرحال شدن در هوای سرد پاییز و زمستان می شود.

مواد لازم:

۳ سانتی متر زنجبیل

۱ تی بگ به ازای هر دو فنجان چای

رنده پوست لیمو ترش

۱ قاشق مرباخوری آب لیمو ترش تازه به ازای هر فنجان چای

شهد و یا عسل برای شیرین کردن


تی بگ و زنجبیل را درون یک قوری بگذارید و به آن آب جوش اضافه کنید. برای مدت ۵ تا ۶ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. سپس چای را درون فنجان مورد نظرتان بریزید و به آن آب لیمو ترش تازه و عسل اضافه کرده و به صورت گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید