لیموناد کره ای داغ
اگر از دوستداران لیمو ترش هستید، این نوشیدنی را حتما امتحان کنید. این نوشیدنی برای تمامی سن ها مناسب است و مهمتر از همه اینکه خیلی سریع آماده می شود.
مواد لازم:
۳ فنجان آب
۴/۳ فنجان آب لیمو ترش تازه
۳/۲ فنجان شکر
۱٫۵ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش
۱ قاشق مرباخوری کره
به میزان دلخواه دارچین
طرز تهیه:
آب، آب لیمو ترش، شکر و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر به طور کامل حل شود. نوشیدنی حاصل را درون ۴ فنجان بریزید و به هر کدام از آن ها یک چهارم قاشق مربا خوری کره و در صورت دلخواه دارچین اضافه کرده و نوش جان کنید.
هات کاکائو
مواد لازم:
۲ فنجان شیر (بهتر است از شیر غیر لبنی برای مثال شیر فندق استفاده شود)
۲ قاشق مرباخوری پودر کاکائو
۲ قاشق مرباخوری شکر
۴/۱ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
شیر را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید، سپس پودر کاکائو، شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا محلول یکنواختی بدست بیاید. محلول حاصل را درون فنجان بریزید و میل کنید.
چای هندی
چای هندی با دو طعم تند و شیرین یکی از بهترین نوشیدنی های گرم در هوای سرد پاییز و زمستان است.
مواد لازم:
۱ قاشق مرباخوری چای سیاه
۳ فنجان شیر (بهتر است از شیر غیر لبنی برای مثال شیر فندق یا شیر بادام استفاده شود)
۱ تا ۲ قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا سفید
یک قاشق چایخوری دارچین
به میزان دلخواه هل و فلفل سیاه
طرز تهیه:
فلفل، دارچین و هل را درون یک ظرف بریزید و با حرارت ملایم گرم کنید تا بوی آن به مشام برسد. سپس شیر و برگ های چای را به آن اضافه کرده و حرارت را افزایش دهید تا شیر به جوش آید. دوباره حرارت را پایین بیاورید و برای ۵ دقیقه هم بزنید. محلول بدست آمده را از روی حرارت بردارید و برای ۵ دقیقه بگذارید تا در همین حالت باقی بماند. در آخر شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس به صورت داغ درون فنجان سرو کنید.
نکته: افرادی که مزه تند این چای را دوست ندارند می توانند چای هندی را بدون فلفل درست کنند و از آن لذت ببرند.
چای لیمو – زنجبیل
چای لیمو – زنجبیل یکی از بهترین نوشیدنی ها برای تسکین گلو درد و گرفتگی سینه است. به علاوه باعث سرحال شدن در هوای سرد پاییز و زمستان می شود.
مواد لازم:
۳ سانتی متر زنجبیل
۱ تی بگ به ازای هر دو فنجان چای
رنده پوست لیمو ترش
۱ قاشق مرباخوری آب لیمو ترش تازه به ازای هر فنجان چای
شهد و یا عسل برای شیرین کردن
تی بگ و زنجبیل را درون یک قوری بگذارید و به آن آب جوش اضافه کنید. برای مدت ۵ تا ۶ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. سپس چای را درون فنجان مورد نظرتان بریزید و به آن آب لیمو ترش تازه و عسل اضافه کرده و به صورت گرم سرو کنید.