آبگوشت گیاهی
مواد لازم
نخود ، لوبیا چیتی وسفید ۱ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
سویا ۲/۱ پیمانه
رب ۳ قاشق غذاخوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۸/۱ قاشق چایخوری
لیمو عمانی ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم آب ۸ پیمانه
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
آبگوشت گیاهی
طرز تهیه
ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می کنیم که نفخ آنها گرفته شود . سپس بمدت ۲ الی ۳ ساعت می پزیم تا کاملا پخته شود . سویا را طبق روش قبل آماده کرده و با کره خوب تفت می دهیم و به ترتیب زرد چوبه ، فلفل سیاه ، نمک ، دارچین ، کمی زعفران آب شده ( به دلخواه ) ، رب گوجه فرنگی ، دو عدد پیاز که از قبل سرخ کرده ایم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس ۴ عدد سیب زمینی پوست کنده و ۴ عدد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با ۸ پیمانه آب و لیمو عمانی نصف شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یکدیگر شوند .
موقع سرو کردن آب آن را ا ز توری رد کرده و بقیه محتویات را جدا نموده ، بکوبید و در ظرف مورد نظر با سبزی خوردن و نان سنگک گرم میل نمائید. نکته :گندم که سرشار از ویتامین B است در این غذاباعث غلظت و لعاب می شود در صورت تمایل می توان از سبزیجات معطر استفاده کرد.
آبگوشت گیاهی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴ ساعت و ۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آبگوشت گیاهی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .