آش عدس
مواد لازم
عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی تازه (گشنیز و جعفری) ۱۲۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
آب مرغ ۳ پیمانه آب ۲ لیتر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو
طرز تهیه
ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.
پیاز و سیر سرخ شده را به همراه آب مرغ و۲ لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.
وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.
آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایی