مواد لازم
۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سیب زمینی له شده، فلفل، برگهای گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.
برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده و توپهای کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.
مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده پخش کنید.
لبههای خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.
یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با استفاده از وردنه لبهها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده است.
یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.
وقتی قهوهای شد دوباره برگردانید و طرف دیگر را هم کرهای کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوهای طلایی درآید.