اسلایس سیب
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
ماست ۱ پیمانه
شکر ۱۸۰ گرم
آرد۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱هشتم ق چ
سیب ۴ عدد
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
اول کره روغن مایع وشکر رو باهم خوب مخلوط میکنیم
بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی به فاصله ۳۰ ثانیه به ۳۰ ثانیه به موادمون اضافه میکنیم همزمان باتخم مرغ اولی که زدیم وانیل روهم اضافه میکنیم
بعد ماست رو اضافه میکنیم ودر آخر آرد وبکینگ پودرالک شده رو مخلوط موادمون میکنیم
این مایع کیکمون کمی سفته مراقب باشید روی همزنتون فشار نیاد اگر خمیرزن داشته باشه دستگاهتون عالیه بااون کارکنید
بعد کف قالبتونو چرب کنید مواداسلایس وبریزید داخل قالب روشو بالیسک صاف کنید
حالا سیب هامونو پوست میگیریم وحالت خلالی برش میدیم وروی کیک میچینینم سرتاسرشو پرمیکنیم
بعد بالیسک کمی سیبارو روی مایع کیک فشارمیدیم تا کمی به جسمش بره
روی سیب هاروهم دارچین می پاشیم
نیم ساعت فر پایین رو درجه ۱۷۵ میزارم بعد از نیم ساعت چکش میکنم با چاقو میزنم داخل کیک اگه مواد نچسبید اونوقت کیکم اماد بعد فر بالا میزنم ۵ دقیقه هر طرف باید مراقب باشی که نسوز بعد کیک شما اماده اس نقریبا ۴۵ دقیقه