ترشی قارچ مخلوط با زیتون و ذرت
مواد لازم
زیتون بدون هسته ۴۰۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده ۲ لیوان
کنسرو ذرت ۱ لیوان
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۲ پیمانه
پودر انبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند به میزان دلخواهن
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
گوجه را خرد کرده در یک ظرف دردار بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید به مدت ۲ الی ۳ روز بماند و سپس آن را صاف کنید.
قارچ و فلفل دلمهای را شسته و بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شوند.
فلفل دلمهای و قارچ را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
زیتون را به صورت حلقهای خرد کنید.
قارچ، فلفل دلمهای، زیتون، کنسرو ذرت، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در یک شیشه استریل کاملا خشک بریزید.
در ظرفی سرکه، نمک و آب گوجه فرنگی را بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.
شیشه را کاملا پر کنید، درب شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
بعد از حدود ۱۵ روز ترشی آماده و قابل استفاده است.
ترشی قارچ و زيتون
مواد لازم
زیتون بدون هسته: ۵۰۰ گرم
كنسرو ذرت: يك قوطي
فلفل دلمه اي قرمز، زرد و نارنجي از هر كدام: يك عدد
فلفل سبز تند: ۱۰ تا ۱۲ عدد
هـويج: سه عدد
نمك و فلـفل: به ميزان لازم
سركه: دو و نيم پيمانه
آب: دو پيمانه
روغن زيتون: نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي: دو قاشق سوپخوري
پودر انبه: يك قاشق مرباخوريطرز تهیه
طرز تهیه
فلفل دلمهايها را به صورت نگيني يا خلالي خرد كرده و هويجها را نيز به شكل دلخواه خرد ميكنيم. فلفل سبزها را هم به صورت اريب خرد كرده، زيتونها را به صورت حلقهاي برش داده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط كرده، روغن زيتون را همراه كنسرو ذرت افزوده و كنار ميگذاريم. بيبي كورنها را نيز به صورت حلقهاي برش داده و به مواد اضافه ميكنيم. پودر انبه، نمك و فلفل را هم اضافه ميكنيم. در ظرف ديگري سركه را همراه آب و رب گوجهفرنگي با هم روي حرارت ميجوشانيم. بعد از كمي خنك شدن به مواد اضافه كرده، در شيشه ريخته، در آن را بسته و در كابينت نگهداري ميكنيم. بعد از ۱۵ روز ترشي قابل استفاده ميباشد.