دسر کدو حلوایی
مواد لازم
۲ لیوان شیر
۲ لیوان پوره کدو حلوایی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
شکر به میزانی که با ذائقه جور باشد
۴ قاشق غذاخوری گلاب
۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل و پودر دارچین و زعفران
۶ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۱/۳ استکان آب سرد
طرز تهیه
کدو حلوایی را بدون کوچکترین آبی با پوست تکه تکه کنید و روی هم بچینید و روی شعله کم بگذارید و درمکنی بگذارید تا بعد از یک ساعت کاملا نرم بشه. با قاشق پوست را جدا کنید و له کنید.
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و سپس بنماری کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با بلندر مخلوط کنید یا داخل میکسر بریزید تا کاملا یکدست شود.
پودر ژلاتین بن ماری شده و سرد شده را اضافه کنید و مواد را داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
میتونید خامه رو حذف کنید ولی با خامه خوشمزه تره.
دسر کدوحلوایی _ شیره مرسد
مواد لازم
۱ عدد کدوحلوایی متوسط
۳ قاشق سوپخوری شیره ی انگور
۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق غذاخوری گردو خوردشده
طرز تهیه
کدوحلوایی را بخارپز کرده پوره کنید و داخل تابه بریزید
شیره انگور را اضافه کرده و تفت دهید تا به غلظت برسد
دارچین را اضافه کرده و هم بزنید و شعله را خاموش کنید
داخل ظرف سرو کشیده و با گردو خردشده تزیین کنید
یک ساعت در یخچال گذاشته
دسر پاى ويپد پامپكين
موادلازم براى خمير پاى
۱۵۰ گرم كره
١ عدد تخم مرغ
٣٠٠ گرم آرد
٨٠ گرم پودر قند
١/٤ قاشق چايخورى وانيل
مواد لازم جهت تهيه فيلينگ
۲۵۰ گرم پنير ماسكارپونه
۲/١ پيمانه پودرشكر
۵۰۰ گرم پوره كدو حلوايى
۲۵۰ گرم خامه زده شده قنادى
۲/١ قاشق چايخورى ادويه پامپكين پاى (مخلوطى از گردوى خردشده،دارچين،پودر زنجبيل)
طرز تهیه
فيلينگ: پنيرخامه اى و شكر را در كاسه بزرگى مى ريزيم و آن را با هم زن برقى به مدت ٣-٢ دقيقه مى زنيم تا سبك و پفكى شود. سپس پوره كدو حلوايى را مى ريزيم تا كاملا مخلوط گردد. خامه قنادى زده شده را به مخلوط اضافه مى كنيم و در آخر ادويه پامپكين را اضافه مى كنيم.
طرز تهيه خمير پاى: ابتدا كره و پودرقند را با هم زن زده تا كرم رنگ شده سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده وهم مى زنيم
آرد را الك كرده به مخلوط اضافه مى كنيم. اگر كمى چسبناك بود نياز به آرد اضافه نيست، نيم الى ١ ساعت در يخچال استراحت قرار مى دهيم
قالب پاى را چرب كرده ميز كار را مقدارى آرد پاشيده خمير را به قطر نيم سانت با وردنه باز مى كنيم. به آرامى خمير باز شده را توى قالب پهن كرده و اضافه خمير را با چاقو برش مى زنيم روى خمير كاغذ روغنى گذاشته نخود و يا لوبيا تميز را روى كاغذ روغنى ريخته توى فر از قبل گرم شده با دماى ١٧٥درجه به مدت ٢٠ الى٢٥ دقيقه قرار مى دهيم پاى كه آماده شد مى ذاريم سرد بشه
دسر کدو حلوایی با شیره انگور
مواد لازم
کدوی حلوایی (اندازه کف ظرف)
کره یا روغن
شکر قهوه ای یا شیره انگور
گردو (کمی برای تزیین)
طرز تهیه
کدو رو به اندازه ای که لازمه ، برش بزنین ولی نه برشای کلفت. حداکثر یک و نیم سانتی.
من روشو کاردی کردم.
شیره ریختم و کمی روغن.
سلفون کشیدم روی ظرف و یک ساعتی حدودا به حال خودش رهاش کردم
ای سلفون رو با فویل عوض کردم و در دمای ۲۵۰ درجه فر، ۲ تا ۴۰ دقیقه گذاشتم بپزه.
آبش زیاد خواهد شد. (مخلوط شیره یا شکر با کدو، آب میندازه)
بعد از یک ساعت میتونین فویل روشو بر دارین و بذارین رویه کدو ته دیگی بشه.
تو این شرایط، رنگ کدو تیره شده. رو و گوشه هاش مدل ته دیگ شده. وقتی که میخورین، بخاطر شیره، به سقف دهن میماسه.
اگر دوست داشتین ، میتونین کمی دارچین بریزین روشو
روشم کمی گردو بریزین