نوشیدنی ها

طرز تهیه انواع قهوه

نوشیدنی دل چسب و با طعم متفاوت

کاپوچینو

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

مواد لازم: اسپرسو، شیر

این نوشیدنی ایتالیایی به طور سنتی با اسپرسو و شیر گرم تهیه می‌شود و با شیر کف‌دار پوشانده می‌شود. برای این‌که شیر حسابی کف کند بهتر است آن را با دستگاه استیمر (کف‌ساز) آماده کنید.


موادی که برای تهیه‌ی این نوشیدنی نیاز دارید
– اسپرسو
– شیر
– همزن و یک لیوان

روش تهیه‌ی کاپوچینو:

مرحله‌ی ۱
مثل همیشه اسپرسو را آماده کنید.

مرحله‌ی ۲
۱/۲ فنجان شیر (با استفاده از مایکروویو یا اجاق گاز) را تا نزدیک به نقطه‌ی جوش حرارت بدهید.

مرحله‌ی ۳
برای زدن شیر از همزن استفاده کنید تا به یک کف قطور تبدیل شود، ولی نباید حباب‌های بزرگ داشته باشد.

مرحله‌ی ۴
شیر را در یک ظرف شیشه‌ای تکان دهید تا غلیظ شود و کف کند.

مرحله‌ی ۵
شیشه را روی کانتر بزنید تا حباب‌های بزرگ بترکند.

مرحله‌ی ۶
ظرف را خالی کنید و دوباره این کار را تکرار کنید تا یک کف خوب و خامه‌ای داشته باشید.

مرحله‌ی ۷
شیر را پس از آخرین چرخاندن در ظرف شیشه‌ای به اسپرسو اضافه کنید، مچ دست‌تان را به اطراف بچرخانید تا کف روی شیر قبل از خود شیر خارج شود.


 قهوه ساده قدیمی

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: آب، قهوه‌ی پودرشده

قهوه‌ی ساده یک ویژگی منحصر به فرد دارد: این نوع قهوه محبوب‌ترین نوشیدنی در جهان است و روزانه توسط ۵۴٪ از جمعیت ۱۸ سال و بالاترِ ایالات متحده مصرف می‌شود. این نوشیدنی یکی از کالاهای بسیار پرفروش در جهان است و از این لحاظ تنها پس از نفت مقام دوم را دارد!

 تهیه‌ی قهوه‌ی ساده به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:
– قهوه‌ساز دستی
– آب
– قهوه‌ی تازه پودرشده

روش تهیه

مرحله‌ی ۱
با جوشاندن آب شروع کنید.

مرحله‌ی ۲
دریپر را با یک فیلتر بر روی لیوان قرار دهید. حتما از قبل فیلتر را با آب گرم شستشو دهید تا از وجود عناصر ناخواسته مانند گرد و خاک جلوگیری شود و همچنین یادتان باشد که دریپر را از پیش گرم کنید.

مرحله‌ی ۳
دانه‌های تازه‌ی قهوه را در فیلتر قرار دهید. به یاد داشته باشید که قرار است قهوه را ظرف ۳۰ دقیقه بعد از آسیاب کردن دانه‌ها دم بگذارید.

مرحله‌ی ۴
پس از جوشیدن آب، اجازه دهید ۱۰ ثانیه بماند و سپس به آرامی آب گرم را روی پودر قهوه با حرکت دایره‌ای بریزید تا تمام پودر خیس شود.

مرحله‌ی ۵
۳۰ ثانیه صبر کنید، و اجازه بدهید پودر قهوه حباب بزند و نرم شود.

مرحله‌ی ۶
دوباره آب داغ بریزید تا سطح آب دو و نیم سانت بالاتر از پودر قهوه باشد. صبر کنید تا آب از دریپر عبور کند و پایین بریزد.

مرحله‌ی ۷
لیوان را خالی کنید و این روش را تکرار کنید تا مقدار قهوه‌ی مورد نظر خود را به‌دست بیاورید.


: آیس کافی

مدت زمان آماده‌سازی: ۲ تا ۴ ساعت

مواد لازم: قهوه، شیر، شیرین‌کننده

آیس کافی می‌تواند یک نوشیدنی عالی و طراوت‌بخش باشد – اما فقط اگر بتوانید نوشیدنی را بدون رقیق کردن آن با یخ، خنک نگه دارید.

همه‌ی ما می‌دانیم که ریختن قهوه‌ی داغ روی یک عالم یخ به یک نوشیدنی به شدت آبکی و بی‌مزه منجر می‌شود. نگه داشتن قهوه در یخچال برای خنک نگه داشتن قهوه از سوی دیگر، سبب می‌شود که عطر و طعم نوشیدنی به کل از بین برود.

ترفند تهیه‌ی آیس کافی 

مرحله‌ی ۱
قهوه را مثل همیشه دم بگذارید و شیرین‌کننده انتخابی خود را به همان مقداری که معمولا در آیس‌کافی می‌ریزید، اضافه کنید.

مرحله‌ی ۲
ترفند واقعی این است: قهوه را در یک قالب مکعبی یخ بریزید و داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

مرحله‌ی ۳
مکعب‌های قهوه را به یک لیوان (مکعب قهوه‌ای بیش‌تر، طعم قوی‌تر) قرار دهید و یک لیوان شیر بر روی مکعب‌های قهوه بریزید.

مرحله‌ی ۴
اجازه بدهید مکعب‌های قهوه ذوب شوند و با شیر مخلوط شوند و قهوه‌ای سرد و خوش طعم برای رفع تشنگی‌تان آماده شود!


: قهوه او له

مدت زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

مواد لازم: دانه‌های قهوه‌ی فرانسوی بوداده، شیکوره، شیر

کافه اوله- قهوه‌ی نیمه دم‌شده، شیر نیم گرم، ۱۰۰٪ فرانسوی.

نام نوشیدنی به صورت تحت‌اللفظی “قهوه با شیر” است، و این نام بسیار هم مناسب آن است چرا که یکی از مولفه‌های ضروری آن رقیق کردن قهوه‌ی قوی با شیر خامه‌ای گرم است.

داشتن ریشه‌های فرانسوی برای لذت بردن از قهوه خوب است، اما خوشبختانه ضروری نیست. در این‌جا یک دستورالعمل ساده را برای تهیه‌ی کافه اوله به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه‌ی این نوشیدنی عبارت است از:

– ۳/۴ فنجان دانه‌ی قهوه‌ی فرانسوی بوداده و پودرشده
– ۱/۴ فنجان ساییده‌ی گیاه کاسنی (یا به فرانسوی شیکوره)


روش تهیه‌ی کافه اوله:

مرحله‌ی ۱
قهوه و کاسنی را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

مرحله‌ی ۲
مخلوط را در یک ظرف دردار نگهدارید.

مرحله‌ی ۳
یک قاشق غذاخوری از مخلوط قهوه-شیکوره را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید و دم بگذارید.

مرحله‌ی ۴
نصف فنجان شیر را گرم کنید.

مرحله‌ی ۵
شیر را به یک لیوان منتقل کنید و قهوه‌ی و شیکوره‌ی دم‌شده را نیز اضافه کنید. کار تمام است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید