مواد لازم
بادمجان: ۵ عدد
سیر: ۵ حبه
سبزی(مرزه، ترخون و نعناع خرد شده): ۱ پیمانه
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
بادمجان ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک زرد چوبه بر روی حرارت ملایم بگذارید.بعد از نیم ساعت و پختن آنها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.
سپس از یک طرف وسط بادمجان ها را یک برش بزنید و بازش کنید.
در یک ظرف سبزیهای خرد شده، سیرهای خرد شده، تخم گشنیز، نمک و مخلوط کنید.(اگر دوست فلفل قرمز شیرین خورد شد داخل بادمجان بریزید)
شکم بادمجان ها را با سبزی و سیر پر کنید.
بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی انها بریزید.
ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از دو هفته ترشی شما آماده است.