مواد لازم
پیاز ریز قرمز ۲ کیلوگرم
نعناع تازه چندین شاخه
نمک ۲ قاشق سوپخوری
سرکه سفید به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
۲. نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
۳. سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
نکته
برای صورتی یا قرمز شدن پیاز ترشی می توانید کمی کلم برگ قرمز در زمانی که ترشی را تهیه می کنید به آن اضافه کنید تا رنگ پیاز ترشی صورتی شود.