آشپزی کودکپیتزا و ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

ساندویچی کامل و خوشمزه است و یک غذای جذاب برای کودکان

مواد لازم برای تهیه ساندویچ 

۲۰۰ گرم پارما چیکن سولیکو(مرغ سرخ شده یا گریل شده)
۵۰ گرم کره
۴ قاشق غذا خوری خامه
۵ عدد قارچ متوسط
۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
نان تست
جعفری به میزان لازم
سیر به میزان لازم
نمک، فلفل و سایر ادویه جات به میزان دلخواه


طرز تهیه 

در ابتدا قارچ‌ها را در اندازه دلخواه برش دهید و آن‌ها را در مقداری روغن تفت دهید.

درون یک ظرف دیگر کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس خامه را به آن اضافه کنید و بعد از آن سیر و پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید و روی همان حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوطتان نرم و یک دست شود.

پارما چیکن سولیکو را به صورت رشته‌های نازک برش دهید و به همراه قارچ سرخ شده، مقداری نمک، فلفل و جعفری به مواد اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

در نهایت مواد تهیه شده را بین دو عدد نان تست قرار دهید و در ساندویچ ساز گریل کنید.

بعد از اینکه آن‌ها از ساندویچ ساز خارج کردید به ظرف سروتان منتقل کنید و به سلیقه خودتان تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید