مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان: یک کیلو
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
سیر: ۴ حبه
فلفل سبزتند: ۲ عدد، خرد کرده
پیازچه: ۵ عدد
زنجبیل ساطوری: ۲ قاشق چایخوری
آویشن: ۲ قاشق مرباخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع: یکچهارم پیمانه یا ۶۰ میلیلیتر
روش تهیه
مرغ را به ابعاد دلخواه خرد کرده و باقی مواد را در غذاساز خمیر کنید. در صورت نیاز کمی روغن یا چاشنی ترشی مثل آبلیمو به آن اضافه کنید تا شلتر شود. مایه سس را در یک کاسه جادار ریخته و تکههای مرغ را در آن انداخته و با دست مخلوط کنید تا سس به همه جای تکههای مرغ برسد. حداقل یک ساعت و حداکثر یک روز مرغ را در مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.
تکههای مرغ را به سیخ کشیده یا روی توری مشبک روی زغال کباب کنید. مدت زمان آتش دادن بسته به اندازه تکههای مرغ بین ۵ تا ۱۵ دقیقه متغیر است.
نکات :
۱ – اگر تکههای مرغ بزرگ بود، با نوک چاقو چند سوراخ عمقی در آنها ایجاد کنید تا مغزپخت شوند.
۲ – در صورت تمایل مقداری از سس را قبل از مخلوط کردن با مرغ کنار گذاشته و با مرغ کباب شده سرو کن