سس لیمو
مواد لازم:
لیموترش: ۳ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
به آن شکر افزوده داخل غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
کره را بیفزایید و مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید.
آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید.
هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
وقتی کاملا مخلوط و غلیظ شدند، ظرف را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود.
بعد از این که خنک شد، ریحان های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحان های خرد شده با سس مخلوط شوند.
نکته:
رنگ سس ها ممکن است بسته به رنگ کره، زرده تخم مرغ و حرارت متفاوت باشد.
خوراک مرغ و لیمو با زیتون
برای ۶ نفر
مواد لازم:
سینه مرغ: هشت تکه
لیمو: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
زیتون سبز: یک پیمانه
آب مرغ: ۲ پیمانه
آویشن: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
شش دستور خوراکی با لیموترش تازه
طرز تهیه:
تکه های سینه مرغ را پاک کرده و بشویید.
روی تکه های سینه مرغ نمک و فلفل بریزید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید.
مرغ ها را به تدریج به ماهیتابه منتقل کرده و با حرارت مناسب سرخ کنید.
بعد از این که همه مرغ ها سرخ شد، آنها را در ظرف دیگری بگذارید.
لیموها را شسته و به شکل طولی برش بزنید.
پیازها و سیرها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
سپس آنها را با افزودن روغن به ماهیتابه سرخ کنید. باید خامی آنها برطرف شده و طلایی شوند.
بعد از برطرف شدن خامی پیاز و سیر و در مرحله بعدی، طلایی شدن آنها، زیر شعله را ملایم کنید تا مواد دیگر را هم بعد از مخلوط کردن، اضافه کنید.
آب مرغ، برش های لیموترش، دو پیمانه آب و زیتون را با هم مخلوط کنید. بعد از این که کاملا مخلوط شدند، آنها را به ماهیتابه اضافه کنید.
زیر شعله را کمی زیاد کنید تا این مخلوط با پیاز و سیر طلایی شده، بجوشد. بعد از این که جوشید، زیر شعله را کم کنید تا در دمای ملایم اصطلاحا قل بزند.
تکه های مرغی را که کمی مزده دار و سرخ کرده بودید، داخل ماهیتابه گذاشته و روی آن فلفل قرمز و آویشن بریزید.
در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه مرغ به آرامی با مواد پخته و مزه دار شود.
نکته: