مواد لازم :
۳ تکه کوچک مرغ یا یک عدد سینه مرغ پخته شده و نگینی .
گوجه فرنگی نگینی خرد شده۲/۱ پیمانه
آوکادو نگینی ۲/۱ پیمانه (در صورت تمایل می توانید حذف کنید، به جای آن از قارچ استفاده کنید )
بیکن یا ژامبون نگینی ۴ برش
برگ کاهو متوسط به کوچک ۴ عدد
برای سس روی آن
خردل ۲ قاشق غذا خوری
خامه ترش ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه تازه ۴/۱ قاشق چایخوری
شام سبک و شرد مرغ روی کاهو
طرز تهیه :
برای تهیه سس در کاسه ای کوچک خردل، خامه ترش و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. می توانید از سس آلفردو هم استفاده کنید
مرغ ها را نگینی خرد کنید و روی برگ های کاهو تقسیم کنید سپس آووکادو یا قارچ نگینی خرد شده(در صورت تمایل قارچ را تفت دهید) ، گوجه فرنگی و بیکن یا ژامبون ها را بریزید و روی همه سس بریزید ، برگ کاهو را به راحتی بلند کنید و بپیچید و میل کنید . مثل تاکو فقط به جای نان تاکو از برگ کاهو استفاده کنید
این غذا یک غذای سالم و سریع و سلامت است و برای شام سبک می باشد .
کربو هیدرات آن کم است و کالری کمی دارد ( به این بستگی دارد که چه موادی برای روی آن انتخاب می کنید ) پس برای افراد رژیمی هم مناسب است.
اگر از مرغ گریل شده استفاده کنید که بهتر بچه ها این غذا را دوست خواهند داشت .