مواد لازم
طالبي پورهشده : دو پيمانه
شكر : ۱۰۰ گرم
خامه : ۲۵۰ گرم
وانيل : ۱/۴قاشق چايخوري
ژلاتين : ۱۵ گرم
آب براي ژلاتين : ۸۰ ميليليتر
پودر ژله طالبي : يك بسته
طرز تهیه
ابتدا ژلاتين را در آب سرد بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا حل شود.
پوره طالبي و شكر را مخلوط كنيد.
خامه، وانيل و ژلاتين حل شده را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد.
ژله طالبي را با يك ليوان آبجوش مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار داده تا بسته شود.
سپس از يخچال بيرون آورده و مواد بالا را روي آن ريخته و مجددا در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
ميتوانيد ابتدا مواد را در ظرف ريخته پس از بسته شدن ژله را روي آن بريزيد.