مواد لازم:
آناناس حلقه شده: ۶ عدد
بادام پودر شده: ۱ لیوان معمولی
گردو پودر شده: ½ لیوان معمولی
پودر نارگیل: ۱ قاشق غذا خوری ( اگه نارگیل دوست ندارید می تونید اونو حذف کنید )
عسل: ۳ قاشق غذا خوری
دارچین، پودر هل و وانیل: هر کدام نصف قاشق مربا خوری
مربای تمشک: ۳ قاشق غذا خوری ( درصورتیکه نتونستید مربای تمشک تهیه کنید از مربای آلبالو یا توت فرنگی استفاده کنید )
پودر پسته: جهت تزیین
طرز تهیه :
ابتدا پودر بادام، گردو، نارگیل، دارچین و هل را باهم مخلوط نمایید.
و بعد عسل رو اضافه کنید.
همه مواد رو خوب هم بزنید ( اگه نتونستید با قاشق عسل رو به خورد مواد بدید از دستتون استفاده کنید) مثل تصویر پایین
ماده چسبنده ای ایجاد میشه :
یک حلقه آناناس رو روی ظرف سروتون بذارید و روی اونو به ارتفاع ۲ سانتیمتر با مواد پر کنید.
سپس حلقه دیگه آناناس رو روی مواد قرار بدید.
باید مربای تمشک رو وسط حلقه آناناس بریزید.
نکته: اگه مربای تمشک ندارید از مربای توت فرنگی یا آلبالو استفاده کنید. اما تمشک طعم بهتری به دسر میده.
با سلیقه خودتون تزیینش کنید.