دسر

طرز تهیه دسر کرم آناناس

دسری ساده وشیک وراحت خوشمزه

مواد لازم
۱۰ نفر
۲ پیمانه شیر
۱ پیمانه آب آناناس
۲٫۳ پیمانه شکر
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۱٫۴ قاشق چایخوری وانیل
۳ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
کرمفیل شیر برای دیزاین دسر


طرز تهیه

ابتدا پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه.

شیر رو روی شعله ی متوسط گذاشته تا جوش بیاد.

زرده ی تخم مرغ رو با وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه سپس شیر داغ رو بهش اضافه میکنیم سپس خامه رو اضافه میکنیم و بدون وقفه هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن سپس مایع ژلاتین رو اضافه میکنیم ودر آخر آب آناناس رو اضافه کنید.

داخل یه قالب مستطیل شکل رو نایلون یا سلفون پهن میکنیم دسر رو داخلش میریزیم در یخچال میگذاریم و صبر میکنیم تا نیم بند بشه.

تو این فاصله پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنید و اجازه میدیم تا به دمای محیط برسه. بعد میریزیم روی دسر ۷ – ۸ ساعت میذاریم داخل یخچال بمونه تا حسابی خودشو بگیره.

در آخر با احتیاط از قالب خارج کرده داخل یه سینی میذاریم و با چاقوی تیز به سایز دلخواه برش میزنیم و روش رو با کرمفیل و شکلات یا ترافل دیزاین میکنیم.

نکته سعی کنید روی دسر تون که نیم بند شد ژله رو بریزید روش تا بهم بچسبه ، اگه بذارید کاملا دسر ببنده بعد ژله بریزید روش هنگام برش زدن از هم جدا میشن.

این دسر هم شیک و هم خوشمزه هست ، با این مقدار مواد داخل قالب ۱۸- ۲۵ هم ۱۲ برش میتونید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید