مواد لازم برای ۴-۶ نفر
قارچ ٥٠٠ گرم
آب ليموترش از ١ عدد لیمو
پياز رنده کرده ١ عدد
تخم مرغ ٣ عدد
آرد یکدوم پيمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یکدوم پيمانه
سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپخوری
سس فلفل ۱ قاشق چایخوری
سیر له کرده ۱ حبه
نان بروتشن به میزان لازم
پياز ١ عدد
پنيرچدار ٥ ورقه
گوجه فرنگى ٢ عدد
طرز تهیه
قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود.
آنگاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخممرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید.
آنگاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد.
سپس سسها و سیر را ترکیب کرد و روی نانها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به ترتيب با پياز، پنيرچدار و گوجهفرنگی حلقه شده تزيين كنيد.