آشپزی گیاهی

طرز تهیه لقمه های قارچ و گردو برای گیاهخواران

لقمه های قارچ و گردو طعم بسیار خوشایند و دلپذیری دارد وجایگزین همبرگر

مواد لازم لقمه های قارچ و گردو
گوجه خشک خرد شده نصف لیوان

گردو ۱ لیوان

قارچ خرد شده ۱ لیوان

پودر زیره ۱ قاشق چایخوری

سیر خرد شده ۱ عدد

فلفل کاین ¼ قاشق چایخوری

آندیو برای سرو(آندیو از نظر شکل ظاهری شبیه کاهو پیچ است اما کشیده‌تر و منسجم‌تر و مزه تردتری دارد که به جای کاهو در سالاد می‌توان استفاده کرد)

پیازچه خرد شده برای سرو


طرز تهیه لقمه های قارچ و گردو :
از قارچ کنسروی استفاده کنید ولی در صورتی که قارچ کنسروی نداشتید قارچ ها را بعد از شستشو تکه تکه کرده و در آب نمک در حال جوش ۱ قاشق آبلیمو اضافه نموده سپس قارچ را درون آب جوش ریخته و ۲ تا ۵ دقیقه بجوشانید سپس آبکش کرده و کناری بگذارید تا آب اضافه شان گرفته شود.

تمام مواد را در غذا ساز ریخته و هم بزنید تا خرد شود.

مراقب باشید بافت مواد از هم نپاشد و حالت خمیری به خود نگیرد.

به اندازه کافی از مواد برداشته و روی برگهای آندیو را با مخلوط قارچ و گردو بپوشانید و سپس رویشان پیازچه خرد شده بپاشید.

قارچ منبع پروتئین های گیاهی و اسید فولیک است و معمولا جایگزینی مناسب برای گوشت محسوب می شود.

لقمه های قارچ و گردو یک غذای کامل گیاهی محسوب می شود.

ترکیب قارچ و گردو تقریبا تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله پروتئین گیاهی، مواد معدنی ، اسیدهای چرب سالم را برای شما تامین می کند.

ترکیب قارچ و گردو و گوجه خشک شده طعم بسیار دلچسبی داشته و حتی شاید از گوشت خوشمزه تر باشد.

توصیه میکنم حتما یک بار این غذای کاملا گیاهی را امتحان کنیدو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید