هر کتلتی که از گوشت درست نمی شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی توانند بخورند هم باید بتوانند کتلت بخورندکتلت لوبیا چشم بلبلی یکی از کتلت های گیاهی است که طعم و مزه بی نظیری دارد. در ضمن شما می توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک نیک، بدون هیچ نگرانی میل کنید.
کتلت لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لوبیا چشم بلبلی : ۱ پیمانه پلوپز پر
سیب زمینی :۲ عدد
پیاز: ۱ دانه متوسط
آردنخودچی: ۳قاشق غذاخوری
جعفری خردشده : ۳ قاشق غذاخوری پر
پودر گشنیز: ۱ ق چ
نمک و فلفل دارچین مقداری
طرز تهیه
لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس می کنیم و بعد می گذاریم تا بپزد و آبش به خوردش برود.
تازمانی که داغ هست توی غذا ساز می ریزیم و یا با گوشتکوب آن را له می کنیم سیب زمینی رو رنده ریز کردم و با پیاز رنده شده همراه با آرد نخودچی و ادویه ها و جعفری توی لوبیا ریختم و خوب ورز می دهیم و می گذاریم بمونه تا مزه دار بشه…
نکته : ارد نخودچی رو از یه قاشق شروع می کنیم و اگر لازم بود دوباره اضافه می کنیم
بعد هم توی روغن داغ دو طرفش رو سرخ می کنیم.
نکته : این کتلت احتیاجی به تخم مرغ ندارد و کتلت کاملاً گیاهی است.
شامی لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان پلوپز پر
آرد نخودچی : ۵۰ گرم
سیب زمینی :۲۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد متوسط
جعفری :ریزخرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز:یک قاشق چایخوری
زرد چوبه و فلفل یک قاشــــــق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه
لوبیا را ۱ شب خیس کنید و با آب و نمک بزارید روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و نرم بشه بعد بریزید توی سبد تا ابش جدا بشه
و همانطور گرم لوبیا ها رو خوب له کنید , سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید
بعد در یک ظرف مناسبی لوبیای له شده و سیب زمینی وپیاز رنده شده و آبگرفته و ادویه جات و آرد نخودچی و جعفری را ریخته و آنها را با هم خوب ورز بدید.
خمیر را کمی برارید استراحت کنه تا خوب طعمهاشون ترکیب بشه بعد آنها را در روغن داغ سرخ کنید .