مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت خلال شده ۲۵۰ گرم
نان تورتيلا مكزيكى آماده ۱۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی سبز ، قرمز ، زرد ، خلال شده ۳ عدد
خیارشورخلال شده به میزان لازم
پیاز سفید خلال شده ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی خلال شده ۲ عدد
پودر فلفل قرمز به میزان لازم کمی
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم براى سس گوشت:
ماست نصف ليوان
ادویه مخلوط مخصوص شاورما ۱ قاشق غذاخورى
آب ليمو نصف استكان
پياز رنده شده ۱ عدد كوچك
سماق ۱ قاشق مرباخورى
فلفل سياه ۱ قاشق چايخورى
نمك کمی
مواد لازم براى سس ساندويچ شاورما
ماست ۱ لیوان
ارده ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آب ليمو ۱ قاشق غذاخوری
سير ۱ حبه نرم شده
طرز تهیه
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.
سپس ظرف گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود.بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود.
سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد سپس فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد . بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد .
بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد و به مدت ۲ دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان
نان تورتيلا مكزيكى :
مواد لازم :
آرد سفید ۴ پیمانه
بيكينگ پودر یک قاشق چايخورى
روغن مايه نصف پیمانه
نمك بمقدار لازم
آب ولرم یک پیمانه
طرز تهيه نان تورتيلا مكزيكى :
آرد سفید را در کاسه بزرگی ریخته بيكينگ پودر و روغن رابه آن افزوده خوب مخلوط می کنیم سپس نمك را در آب مخلوط كرده و آرام آرام به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خوب ورز ميدهيم به طورى که خمیر به دست نچسبد بعد روی خمیر را پوشانده و به مدت يك ساعت کنار می گذاریم تا استراحت كند سپس خمير را به ۱۲ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره به كمك وردنه باز ميكنيم و ضخامت خميرى كه باز ميكنيم بايد حدود ۴ ميليمتر باشد .
بعد تابه اى مناسب براى پختن نان روى حرارت ملايم قرار ميدهيم و بعد از گرم شدن تابه ، خمير را درون آن انداخته و ميگذاريم دو طرف نان پخته شود بقيه خميرها را به همين روش مى پزيم .
مراقب باشيد نان ها را زياد روى حرارت نگذاريد و خيلى نپزيد چون كاملا خشك مى شوند بعد از پخت نان ها را در يك دستمال تميز بپيچيد تا خشك نشود .
گوشت خلال شده را در ظرف بلورى ريخته و تمام مواد سس گوشت را روى آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.سپس ظرف گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب گوشت شود .بعد گوشت را در ظرف پیرکسی ریخته و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیکه روی گوشت کمی برشته شود …
سپس پياز در تابه اى نسوز ريخته با كمى روغن زيتون تفت دهيد بعد فلفل دلمه اى و كمى پودر فلفل قرمز و گوشت كه از قبل آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و دو باره به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد بعد از روى حرارت برداريد كمى كه خنك شد خيار شور و گوجه فرنگى به آن اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد .
بعد تمام مواد سس شاورما را خوب مخلوط كنيد …
بعد يك قاشق غذاخورى از سس شاورما روى نان تورتيلا بكشيد …
سپس كمى از مواد گوشت آماده شده روى نان بگذاريد بعد روى مواد كمى سس بريزيد و آن را بپيچانيد …
و به مدت ۲ دقيقه در ساندويچ ساز كه از قبل گرم شده بگذاريد … نوش جان