آشپزی سالم

طرز تهیه فیله مرغ اسپایسی

فیله خیلی طعم دار و نرم وخوشمزه و سوخاری شده با ادویه

مواد لازم: 

فیله مرغ: به تعداد لازم ۳ تا در نظر می گیرم
پودر سیر: به میزان دلخواه
پودر پیاز: به میزان دلخواه
چاشنی مرغ و ماهی: به میزان دلخواه
فلفل قرمز: به میزان دلخواه
زعفران خشک: به میزان لازم
پودر انبه (نوعی ادویه  در صورت تمایل به میزان دلخواه
پودر هل: به میزان دلخواه
پودر زنجبیل : به میزان کم
آویشن: به میزان کم
ادویه کاری  به میزان کم
نمک: به میزان کم
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان کافی
کره (در انتها): مقداری


طرز تهیه:

۱- فیله ها را شسته و میگذاریم آبش کاملا برود.

۲- سپس با گوشت کوب و یا استیک کوب (من گوشت کوب دارم) به آرامی روی فیله ها فشار می دهیم تا مسطح شود ولی نمیخواهیم هم بافتش را از دست بدهد. پس لهش نمی کنیم.

۳- سپس ادویه های دلخواه را روی یک طرف همه فیله ها می پاشیم. بعد بر می گردانیم و روی طرف دیگر می پاشیم.

۴- درون تابه روغن مایعمان را ریخته و اجازه می دهیم حسابی گرم شود.

۵- فیله ها را درون تابه میچینیم. حرارت اجاق در ابتدا کمی زیاد باشد تا فیله خود را بگیرد. بعد حرارت را کم می کنیم تا فیله مغزپخت شود. (در صورت تمایل می توانیم روی تابه یک روزنامه قرار دهیم). در انتها دوباره حرارت را کمی زیاد می کنیم تا فیله خوشرنگ شود.

۶- در انتهای پخت و قبل از سرو چند تکه کره روی تک تک فیله ها قرار می دهیم تا روی فیله آب شده و فیله خوش طعمتر شود.

۷- سپس از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل روی دستمال کاغذی آشپزخانه (دستمال رولی های عریض) قرار می دهیم تا روغنش برود.

۸- می توانیم بدون نان، همراه با نان، همراه با کته یا دمپختک سرو کنیم.

۹-  با گوجه فرنگی، ریحان تازه، خیارشور و زیتون با مغز فلفل سرو کردم. روش چندقطره آب لیموی تازه هم بچکونیم خوشمزه میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید