کیک و شیرینی

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک یا کیک شکلاتی مذاب آتشفشان

این کیک به عنوان دسر در مهمانی ها شیک و فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای چاکلت لاوا کیک
چاکلت لاوا کیک
شکلات ۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
پودر قهوه فوری نصف ق چ
شکر ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
کره و پودر


طرز تهیه چاکلت لاوا کیک

شکلاتها رو بوسیله ماکروفر آب می کنیم اگه ماکروفر ندارید به روش بن ماری شکلات رو آب کنید
یعنی شکلاتها رو خوب خورد کنید ، همراه با کره داخل ظرف بریزید و روی کتری قرار بدید تا با حرارت بخار ، شکلاتها آب بشن.
پودر قهوه فوری رو اضافه می کنیم
برای درست کردن این کیک از ظروفی به نام رمکین استفاده می کنند، نگران نباشید اگه از این ظروف ندارید می تونید از قالبهای تکی کاپ کیک، کاسه های آرکوپال که تو حرارت بالا نمیشکنند یا ظروف نشکن یا حتی قوطیه کنسرو استفاده کنید!
ظرفتون باید کوچیک باشه، با کره خوب چربش می کنید (خوب چربش کنید که موقع جدا کردن کیک به مشکل بر نخورید!) و بعد داخل ظرف پودر کاکائو می پاشیم.
حالا تمام کاکائوهای اضافی رو توی قالب بعدی میتکونیم و همینکار رو واسه اون هم تکرار میکنیم. حواستون باشه که کاکائوی اضافی ای توی رمکین نمونه وگرنه بعدا دردسر ساز خواهد شد! پس هرچی اضافی بود رو روی اون دستمال کاغذیه که زیر دستمونه میریزیم و دوباره جمعش میکنیم و نگه میداریم واسه یه کیک کاکائویی ای… چیزی….
فر رو روی درجه ۲۱۰ سانتیگراد ۴۰۰ فارنهایت قرار میدیم
تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل توی یک ظرف میریزم.
پنج دقیقه با همزن خوب همش میزنیم. اینقدر میزنیم تا حسابی کف کنه و کرم مانند و سفید رنگ و حجیم بشه. بسیار مهمه چون کل پف کیک بستگی به همین مرحله داره
شکلات دیگه تا الان از گرماش کم شده. مهمه که شکلاتمون روان باشه ولی داغ نباشه. خیلی مهمه. شکلات رو توی مخلوط تخم مرغ خالی میکنیم. تا قطره آخرش.
خوب با همزن همش میزنیم تا کاملا یکنواخت شه. حباب ها رو میبینید؟ این همون چیزیه که گفتم باعث پف کیک خواهد شد.
و آرد رو توش الک میکنیم. حتما الک میکنیم. تنبلی جایز نیست. باید الک کنیم. حتما. مهمه.
و با قاشق چوبی فولد میکنیم. خیلی آهسته
و قالبها رو تا نیمه از مخلوط پر میکنیم. این مقداری که من دادم برای دو تا رمکین مناسبه.
ظرف رو روی سینی، توی فر قرار میدیم به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه. و نه بیشتر. خیلی مهمه. اگه از این بیشتر بمونه، دیگه لاوا کیک نخواهد بود. میشه کیک شکلاتی مرطوب. همین که دیدید روش یه لایه گرفته دیگه درش بیارید
بعد میذاریم ۵ دقیقه سرد شه. همینطور که میبینید کیکمون کمی نشست میکنه.
معمولا لبه کیک آزاده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه… پس با چاقو یه دور، دورش میریم که مطمئن شیم آزاده. بعد بشقاب سرو رو میذاریم روش و برش میگردونیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید