کیک و شیرینی

طرز تهیه شکلات انار و کوکی انار مناسب شب یلدا …۱۴۰۰

مقدم شکر ایزدکن به عالم... زحاصل پر ثمر دارای یلدا

شکلات انار

مواد لازم 

شکلات تلخ مرغوب، آب شده ۱۵۰ گرم

نمک دریا یا نمک معمولی ۱ قاشق

دانه انار ۱ و ۱/۲ فنجان


طرز تهیه 

برای تهیه این شکلات های اناری خوشمزه ابتدا یک قالب مافین ۱۲ عددی اماده کنید و داخل هرکدام یک کاغذ مافین قرار دهید. ته هر کاغذ یک لایه نازک دانه انار بریزید. شکلات آب شده را داخل قیف بریزید. اگر قیف در دسترس ندارید می‌توانید شکلات را داخل یک کیسه فریزر بریزید و ته آن یک سوراخ ریز ایجاد کنید.

به آرامی شکلات را بصورت یک ضربدر روی انارها بریزید. سپس لایه دیگری از انار روی آن بریزید. روی آن شکلات بریزید و در آخر باز هم مقداری دانه انار روی شکلات انار بریزید. تا حدی که قالب مافین کاملا پر شود. کمی نمک دریا ( یا نمک معمولی) روی شکلات ها بریزید. قالب را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

این شکلات های اناری زیبا و خوشمزه را بلافاصله پس از آنکه از یخچال بیرون آوردید سرو کنید. علاوه بر زیبایی ظاهری این شکلات های کوچک، ترکیب طعم شکلات و انار نیز ترکیب فوق العاده ای خواهد داشت و گزینه ای مناسب برای پذیرایی های دوستانه و رسمی شما خواهد بود.

نکته: اگر طعم شکلات تلخ را نمی پسندید می توانید از شکلات هایی با تلخی کمتر نیز استفاده کنید.


کوکی انار


مواد لازم 

ارده ۳/۴ پیمانه

شربت افرا یا عسل ۱/۲ پیمانه

اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد بادام ۲ پیمانه

دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری

دانه انار ۱/۲ پیمانه


طرز تهیه 

فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید. ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را در آن بریزید. خوب بهم بزنید تا یک دست شود.

حالا آرد بادام را اضافه کنید. دارچین، هل، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بریزید. به کمک یک کفگیر یا قاشق چوبی مواد را تا حدی بهم بزنید که کاملا مخلوط شوند.

به کمک یک قاشق یا اسکوپ ساز دو اسکوپ از خمیر کوکی انار بردارید. آن را کف دستتان بگذارید. سپس به کمک دست آن را شکل توپ گرد کنید. سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.

این کار را برای تمام خمیر کوکی تکرار کنید. به آرامی با دست کمی روی خمیرهایی که شکل داده اید را فشار دهید تا تخت شوند.

روی کوکی ها مقداری دانه انار بپاشید. با دست کمی دانه های انار را در خمیر کوکی فشار دهید. حالا سینی را در فر بگذارید.

برای پخت کوکی انار حدودا ۱۵ تا ۱۷ دقیقه زمان نیاز است. هنگامی که قهوه ای روشن شدند، میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند. نوش جان.

نکات

دقت داشته باشید که ارده به اندازه ای  نرم و روان باشد. ارده نباید خشک یا ترد باشد.

 در صورت تمایل برای نگه داری کوکی اناری میتوانید آن را فریز کنید. برای این کار باید اول خمیر کوکی ها را آماده کنید، به آن ها شکل دهید و بعد آن ها را در فریزر قرار دهید.

 اگر به شربت افرا دسترسی ندارید میتوانید از عسل هم استفاده کنید. اما این کوکی با شربت افرا خوشمزه تر خواهد بود.

 به جای اسانس وانیل میتوانید از اسانس بادام هم استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید