مواد لازم برای تهیه شکلات تخته ای مغزدار
۱۰۰ گرم شکلات تلخ
نصف پیمانه گردو و بادام
۴۰ گرم کره
۳ تا ۴ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق غذا خوری خامه صبحانه
۱ قاشق غذا خوری شیرعسل یا عسل
طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار
یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید و آن را کمی ذوب کنید.
شکر را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آن حل شود و دیگر دونههای آن حس نشود.
خامه صبحانه و شیر عسل یا عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر از شیر عسل استفاده کنید بهتر است.
شکلات تلخ را به موادتان اضافه کنید و آنها را خوب با هم هم بزنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید.
مغزها را خرد کنید. لازم نیست آنها را به حالت پودری در آورید. این مرحله بیشتر بستگی به سلیقه شخصی شما دارد و میتوانید گردوها و بادامها را تا جایی که تمایل دارید زیر دندانتان حس شود خرد کنید. بعد از خرد کردنشان، آنها را به شکلاتتان اضافه کنید.
کمی به آن زمان دهید تا خنک شود سپس آن را درون یک کیسه فریزر بریزید و به آن شکل استوانه دهید و بعد از حدود دو ساعت آن را درون فریزر قرار دهید.
بعد از حدود دو ساعت شکلات شما آماده است و میتوانید آن را از فریزر خارج کنید و برش بزنید.
نکاتی برای تهیه شکلات تخته ای مغزدار:
اگر تمایلی به استفاده از شکلات تلخ ندارید میتوانید از شکلات شیرین استفاده کنید و شکر را از آن حذف کنید.میتوانید از مغز بادام زمینی،پسته و … هم برای تهیه این شکلات استفاده کنید.
برای تهیه این شکلات میتوانید غلاوه بر مغز از بیسکوییتهای خرد شده هم استفاده کنید.