مواد لازم برای ۸ نفر
دو و نیم لیوان آرد پف کننده
۱ قاشق سوپخوری پودر شکر
۸۰ گرم کره، ورقه ورقه شده
یک لیوان شیر
مربای توتفرنگی و خامۀ غلیظ برای سرو کردن
دستورالعمل
قدم اول: حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. یک ظرف ۲۲ سانتیمتری پخت کیک با عمق ۷.۵ سانتیمتر را چرب کنید. در یک کاسه آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. با استفاده از نوک انگشتان، کرۀ خود را داخل ترکیب آرد خود بکنید.
قدم دوم: در وسط این ترکیب یک گودال ایجاد کنید. شیر را در آن بریزید. سپس به آرامی ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست آورید.
قدم سوم: خمیر خود را به صورت شیرینیهای دایرهای ۴.۵ سانتی در آورید. سپس باقیماندهها را دوباره ترکیب کرده و شیرینی درست کنید. تا زمانی که ۲۰ قطعه شیرینی داشته باشید. این شیرینیها را درون ظرف پخت خود قرار دهید. کمی آرد اضافی بروی آنها بریزید. برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شوند. سپس ظرف را از فر خارج کرده و برای ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس شیرینیها را درون یک حولۀ تمیز قرار داده تا گرم باقی بمانند و همراه با خامه و مربا آنها را سرو کنید.