مواد لازم
کره یا مارگارین به دمای اتاق رسیده ۱۵۰ گرم
روغن مایع نصف استکان (استکان کمرباریک ترک)
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۳ لیوان
پودرقند ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ بسته (۱۰ گرم )
وانیل شکری ۱ بسته (۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)
کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
تمام مواد را در یک ظرف ریخته و مخلوط کرده با دست ورز میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله قرار میدهیم من این شیرینی به سلیقه خودم به دو روش با طعم وانیلی و کاکائو درست کردم شما هم امتحان کنید .وسط شیرنی کمی کود کنید بعد پخت با مربا یا پودر پسته و گردو تزیین کنید من از مارمالاد البالو استفاده کردم.
در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر آنها طلایی شود و روی آنها ترک بردارد میپزیم.
بعد از خنک شدن در ظرف گذاشته و سرو میکنیم.