مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی توپی
۲۵۰ میلیلیتر شیر عسلی
۲۰۰ گرم پودر نارگیل
مغز بادام یا پسته به مقدار دلخواه
یکدوم قاشق چایخوری پودر هل
طرز تهیه شیرینی نارگیلی توپی
ابتدا پودر نارگیل را داخل کاسهای ریخته و شیر عسلی را اضافه کنید. بهتر است شیر عسلی را کمکم به پودر اضافه کنید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کرده و خیلی شیرین نشود سپس چند قطره وانیل و پودر هل اضافه کنید.
مغز بادام و پسته را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. مقداری از مواد را برداشته و به شکل یک توپ فرم دهید.
بعد از آن که کل مواد را شکل و فرم دادید برای تزیین، توپها را داخل پودر نارگیل بغلتانید یا مقداری زعفران دم کرده داخل پودر بریزید؛ سپس شیرینی را در پودر نارگیل زعفرانی بغلتانید تا رنگ شیرینی جذابتر شود. روش دیگر برای تزیین، کاور کردن شیرینیها با شکلات است.
کاور کردن شیرینیها با شکلات
برای کاور کردن شیرینی با شکلات ابتدا باید آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲۰۰ گرم شکلات تلخ تکهتکه را داخل ظرفی مناسب در مایکروفر گذاشته و هر ۳۰ ثانیه یک بار آن را چک کنید تا شکلاتها ذوب شوند سپس مقداری روغن مایع اضافه کنید و خوب هم بزنید. دقت کنید شکلاتها کاملا ذوب شوند.
توپهای نارگیلی را به شکلات آغشته کرده و به وسیله یک چنگال از ظرف خارج کنید. شیرینیها را داخل یک سینی درون یخچال بگذارید تا شکلاتها کاملا سفت شوند. در ادامه ۵۰ گرم شکلات سفید را ذوب کرده و حالت خط خطی آنها را تزیین کنید