مواد لازم جهت شیرینی پفکی گردویی :
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
گردو خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی :
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
زرده تخم مرغ ها رو تو یه کاسه میریزیم.
وانیل رو بهش اضافه میکنیم.
با همزن هم میزنیم.
شکر رو کم کم بهش اضافه میکنیم.
هم زدن رو ادامه میدیم تا مخلوط زرده و شکر کم کم حجم بگیره و کرم رنگ و کشدار بشه.
بکینگ پودر رو با آرد مخلوط میکنیم.
آرد رو به مخلوط زرده و شکر اضافه میکنیم.
با همزن دستی و یا لیسک مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا یه دست بشه.
گردو ها رو اضافه میکنیم
مواد رو در حد مخلوط شدن با هم هم میزنیم.
سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم.
با قاشق مربا خوری از مواد بر میداریم و با فاصله میریزیم.
برای ده دقیقه سینی رو تو فر میذاریم تا بپزن.
سینی رو از فر خارج میکنیم و اجازه میدیم تا خنک بشه و سروشون میکنیم.