فالوده با نودل برنج چینی
مواد لازم (۴ نفر)
شکر سفید : ۲ پیمانه
آب : ۲ پیمانه
هل ۵ دانه
گلاب :۱/۴ پیمانه
نودل برنج چینی :۱۰۰ گرم
بستنی به میزان دلخواه
طرز تهیه
برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد هل اضافه کرده آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید(.دانه ها هل از توی شهد برداشته)
مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت ۵ ساعت بماند.
بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.
فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید و با بستنی و با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.
بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.