مواد مورد
فلفل دلمهای قرمز ۴ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده ۱ عدد كوچك
كدوی ریز خردكرده ۳ عدد متوسط
لوبیا سبز پخته و خردكرده ۱۰۰ گرم
كنسرو لوبیا چیتی ۳۰۰ گرم بدون آب
پنیر موزارلای رنده كرده ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیهی سس
پورهی گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم
سركهی بالزامیك ۱ قاشق سوپخوری
شكر ۱ قاشق چایخوری
ریحان ریزخردكرده ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا سر فلفلها را ببرید و داخلشان را خالی كنید. آنگاه در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و كدو را بریزید و در مایكروویو بگذارید.
حالا مایكروویو را با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۱۰ دقیقه روشن كنید. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید.
لوبیا سبز، لوبیا چیتی و پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك فلفلها را با این مخلوط پر نمائید، در فلفلها را بگذارید و در ظرف مناسب مایكروویو بچینید و در مایكروویو با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
حالا سس را در ۴ بشقاب پذیرائی بریزید و فلفل بگذارید و میل كنید.
روش تهیهی سس
پورهی گوجهفرنگی، سركه، شكر و ریحان را در كاسهی مناسب مایكروویو بریزید و با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۴ دقیقه، بپزید.